Software op maat

Digitaliseer processen en zorg voor tijdwinst binnen uw bedrijf

Een standaard softwarepakket lost soms jouw probleem niet op. Vaak mist deze de juiste functionaliteit om echt het verschil te maken. Jouw bedrijf opereert op een unieke manier dus heeft deze ook unieke software nodig.
Software op maat van jouw bedrijf is de oplossing om jouw bedrijf nog beter te laten draaien.

Heb jij een idee voor klantgerichte software waarmee je het leven van de klant een stuk gemakkelijker maakt? Of heb jij een idee voor in-house software die ervoor zorgt dat je medewerkers efficiënter werken en meer tijd over hebben voor de zaken waar ze goed in zijn?

We ontwikkelen software op maat die naadloos aansluit op jouw wensen en doelen.

Integraties

Tijdens de ontwikkeling van software op maat zorgen we voor de integraties met je bestaande softwarepakketten. Geen tijdsverlies bij het overtypen van gegevens van het ene softwarepakket naar het andere.

Web & mobiele applicaties

Het ontwikkelen van software op maat kan zowel een webapplicatie als een mobiele applicate zijn. We ontwikkelen deze in Angular/Blazor en .NET, beide zijn de recentste technologieën van Google en Microsoft.

My Hunting Process

Onze passie voor het ontwikkelen van software maakt het samenwerken gemakkelijk

01
Analyseren

We analyseren de huidige manier van werken binnen het bedrijf en los de complexe IT-vraagstukken op om de informatiestroom en de workflow te vertalen in software op maat.

02
Ontwikkelen

Na de analyse beginnen we aan het ontwikkelen van de software. Bij elke nieuwe fase wordt de klant betrokken. Zo blijft de klant op de hoogte en weten we dat we op de juiste weg zitten.

03
Implementeren

Na het ontwikkelen is het tijd om de software op maat te implementeren. We werken samen met de klant om te zorgen dat de software naar wens functioneert en leiden alle werknemers op die hiermee moeten werken.

04
Onderhouden

Naarmate de tijd vordert, evolueert jouw bedrijf en dit betekent ook dat de software mee moet ontwikkelen. We blijven de software onderhouden en optimaliseren zodat deze meegroeit met uw bedrijf.

Web Wolves

Like what you see? Join the pack!